lovagi-erények-wikipédia
Tue, 01 Nov 2022 06:28:02 +0000

Tom és Jerry - Macska a Marson (DVD) leírása Miután a soha véget nem érő csetepaté egy űrhajóba sodorja őket, Tom és Jerry akarva - akaratlanul is oda merészkedik, ahol sem macska, sem egér nem járt még azelőtt: a Marsra. A marslakók – jó szokásukhoz híven – a Föld meghódítására készülnek és nem repesnek az örömtől, mikor a civakodó páros felveri a bolygó vörös porát. Tomra egyébként is rájár a rúd: míg őt a marslakók gigantikus űrszörnynek nézik, Jerryben rég elveszett vezetőjüket vélik felfedezni. Ettől aztán tartósan feláll a szőr a cirmos hátán. Végül azért talán elássák a csatabárdot, hogy mancs a mancsban akadályozzák meg szeretett szülőbolygójuk invázióját. Jellemzők Cím: Tom és Jerry - Macska a Marson Eredeti cím: Tom and Jerry Blast off to Mars Műfaj: Animáció/Rajzfilm Rendező: Bill Kopp Színészek: Rajzfilmfigurák Készítés éve: 2005 Képformátum: 16:9, 1. 78:1 Kiadó: Warner Játékidő: 71 perc Korhatár besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető. Adattároló: DVD Adattárolók száma: 1 Audióformátum: Görög, Dolby Digital 5.

  1. Xpress. Tom és Jerry: Macska a Marson
  2. Tom és jerry macska a maison bois
  3. Tom és jerry macska a maison de retraite
  4. Movie
  5. Tom és jerry macska a maison de vacances
  6. Tom And Jerry Vigyázz Kész Sajt Rtl Klub - biztosítás

Xpress. Tom és Jerry: Macska a Marson

-4. RÉSZTOM AND JERRY CLASSIC CRAPERS ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 5. 5 (2003) - AMERIKAITOM ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 6. 6TOM ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 7. 7 (2003)TOM ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 8. 8TOM ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 5-8. RÉSZ (2 DVD)TOM AND JERRY CLASSIC CRAPERS ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 9. 9TOM ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 10. 10. (2003)TOM ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 11. 11 (2003)TOM ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 12. 12 (2003)TOM ÉS JERRY - A NAGY TOM ÉS JERRY GYÛJTEMÉNY 9-12. RÉSZTOM AND JERRY CLASSIC CRAPERS VOL 9-12.

Tom és jerry macska a maison bois

Krimi Misztikus Művész Opera-Operett Rajzfilm Romantikus Sci-fi Sport-Fittness Szatíra Színház Természetfilm Thriller, Pszicho-thriller Történelmi Tv-sorozatok Útifilm Vígjáték Western Zene, musical Ajándék Ajándékkártyák Játék Papír, írószer Újdonság Földgömb Előrendelhető Sikerlista Libri általános sikerlista Online előrendelhető sikerlista Online akciós sikerlista E-hangoskönyv Miután a soha véget nem érő csetepaté egy űrhajóba sodorja őket, Tom és Jerry akarva-akaratlanul is oda merészkedik, ahol sem macska, sem egér nem járt még azelőtt: a Marsra! A marslakók - jó szokásukhoz híven - a Föld meghódítására készülnek, és nem repesnek az örömtől, mikor a civakodó páros felveri a bolygó vörös porát. Tomra egyébként is rájár a... bővebben A termék megvásárlásával kapható: 149 pont Olvasói értékelések A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük. Kérjük, lépjen be az értékeléshez! Események H K Sz Cs P V 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 6

Tom és jerry macska a maison de retraite

Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak (Tom and Jerry Blast Off to Mars, 2005) Miután a megszokott üldözést követően egy űrhajóba kerülnek, Tom és Jerry akarva-akaratlanul is oda merészkedik, ahol sem macska, sem egér nem járt még azelőtt: a Marsra! A marslakók éppen a Föld meghódítására készülnek, és nem repesnek az örömtől, mikor a civakodó páros felveri a bolygó vörös porát. Tomra egyébként is rájár a rúd: míg őt a marslakók gigantikus űrszörnynek nézik, Jerryben rég elveszett vezetőjüket vélik felfedezni. Végül azért Tom és Jerry elássa a csatabárdot, hogy együtt akadályozzák meg a szeretett szülőbolygójuk elleni inváziót. Egyéb címek: Tom és Jerry megcélozza a Marsot Nemzet: amerikai Stílus: animációs Hossz: 70 perc Ez a film a 4016. helyen áll a filmek toplistáján! (A Filmkatalógus látogatóinak osztályzatai alapján. )Mi a véleményed erről a filmről? nem láttam szörnyű gyenge átlagos jó szenzációs Tom és Jerry - Macska a Marson figyelő Szeretnél e-mail értesítést kapni, ha a Tom és Jerry - Macska a Marson című filmet játssza valamelyik tévéadó, bemutatják a hazai mozik, vagy megjelenik DVD-n vagy Blu-ray lemezen?

Movie

Tom és jerry macska a maison de vacances

Összefoglaló Miután a soha véget nem érő csetepaté egy űrhajóba sodorja őket, Tom és Jerry akarva-akaratlanul is oda merészkedik, ahol sem macska, sem egér nem járt még azelőtt: a Marsra! A marslakók – jó szokásukhoz híven – a Föld meghódítására készülnek, és nem repesnek az örömtől, mikor a civakodó páros felveri a bolygó vörös porát. Tomra egyébként is rájár a rúd: míg őt a marslakók gigantikus űrszörnynek nézik, Jerryben rég elveszett vezetőjüket vélik felfedezni. Ettől aztán tartósan feláll a szőr a cirmos hátán. Végül azért talán elássák a csatabárdot, hogy mancs a mancsban akadályozzák meg szeretett szülőbolygójuk invázióját. Korhatár nélkül megtekinthető - F/1285/A

Tom And Jerry Vigyázz Kész Sajt Rtl Klub - biztosítás

Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is! Hozzászólások (0)
tom és jerry macska a marson 2
  • Tom és jerry macska a marson facebook
  • Tom és jerry macska a maison.com
  • Buszjárat Gyopároson | Orosháza-Gyopárosfürdő

A film jelenleg nem kapható, a közeljövõben egészen biztosan nem tudjuk küldeniA film még nem jelent meg, de elõrendelést már elfogadunk rá A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldõ partnerünk az FMD Kft. Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak! DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva Info:

Warner Bros. Pictures | Warner Bros. Television | Warner Bros. Animation | Animációs | Családi | 6. 6 IMDb Teljes film tartalma Miután a megszokott üldözést követően egy űrhajóba kerülnek, Tom és Jerry akarva-akaratlanul is oda merészkedik, ahol sem macska, sem egér nem járt még azelőtt: a Marsra! A marslakók éppen a Föld meghódítására készülnek, és nem repesnek az örömtől, mikor a civakodó páros felveri a bolygó vörös porát. Tomra egyébként is rájár a rúd: míg őt a marslakók gigantikus űrszörnynek nézik, Jerryben rég elveszett vezetőjüket vélik felfedezni. Végül azért Tom és Jerry elássa a csatabárdot, hogy együtt akadályozzák meg a szeretett szülőbolygójuk elleni inváziót.

  1. Orvosi alkalmassági vizsgálat jogosítványhoz háziorvos ára
  2. Head tenisz hátizsák
  3. Napi szex video.com
  4. Kismacs eladó haz clic
  5. Mennyi végkielégítés jár
  6. Anti tpo normál érték thyroid
  7. Kis kerti tó ötletek 5
  8. Orbáncfű alkoholos kivonata
  9. Seagate expansion portable 1tb külső merevlemez 2.5 price