elektromos-nyakörv-vélemények
Thu, 27 Oct 2022 19:58:07 +0000

Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. AGÁRDON Minimum egy évre kiadó!! Családi ház téglából, egyszintes, 3 szobás, 110m2, jó állapotú, gázkazán fűtéses, pincével. Igény szerint a garázs 20. 000 Ft-ért bérelhető. 1440m2-es parkosított telken. Kód: A346, Csak telefonon érdeklődjön! 06-20-5944-027 Díjmentes hitelügyintézés az irodánkban ( nem csak a nálunk vásárolt ingatlanoknál). 110. 000/hó +2 hó kaució +rezsi Archiváltuk a hirdetést! Adatlap Ár: 110. 000 Ft Település: Gárdony Kaució: 2 hónap kaucióval A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából Hirdetés típusa: Kínálat Használtság: Használt Utca: Agárdon Telek nagysága (m2): 1440 Épület hasznos területe (m2): 110 Szobák száma: 3 Komfort: Összkomfortos Fűtés: Gázfűtéses Ingatlan állapota: Normál állapotú Anyaga: Tégla A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat! Eddig megtekintették 3593 alkalommal Kiadó családi házak rovaton belül a(z) "Agárdon 3 szobás, jó állapotú gázfűtéses kiadó ház" című hirdetést látja.

  1. Eladó
  2. Nyitvatartás
  3. Okmányiroda
  4. Albérlet Gárdony, kiadó lakás, kiadó ház Gárdonyban és környékén. Albérlet kereső Gárdony., Igen
  5. Polgármesteri hivatal
  6. Kiadó ingatlanok Gárdony - megveszLAK.hu
Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! Magánszemélyek és ingatlanközvetítők hirdetései egy helyen. Albérletet keresel? Válogass az alábbi Gárdonyban kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább a listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik albérlet, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén.

Az ingatlan alsó szintje nem kiadó. Helyiség Terület Férőhely Zuhanyzó (1. emeleten) 5 m2 Főzőfülkés konyha (1. emeleten) 4 m2 Szoba I. (1. emeleten) Kinyitható ágy 16 m2 2 fő Szoba II. emeleten) Szoba III. emeleten) Terasz (2. emeleten) A B 06. 30 - 08. 18 05. 26 - 06. 30 08. 25 - 09. 22 29 000 Ft/éj 23 200 Ft/éj Kérjük tájékozódjon a "Velencei-tavi szállás" menüpontban található "utazási feltételekről"! A megadott árak az átlagos rezsiköltségeket tartalmazzák. A kimagasló fogyasztást átháríthatjuk! Saját medence és mobilklíma használata nem lehetséges. Ez a nyaraló minimum 5 éjtől foglalható, hétfői vagy szombati érkezéssel és szombati távozással A, B és C szezonban! Információ kérése a szállásról A szállás jelenleg nem foglalható. Keresesse irodánkat újabb ajánlatokért!

Eladó

Albérletet keres Gárdonyban? Ebben a rovatban gárdonyi kiadó lakások és kiadó házak között kereshet. A kiadó albérlet Gárdony apróhirdetések kategórián belül gárdonyi használt és új építésű kiadó házak és kiadó lakások között kereshet. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik a kiadó ingatlanokat Gárdonyban. Agárdi nyaraló Gárdony, Agárd Agárdi kertes, kocsibeállós nyaralóban önálló lakrész októbertől májusig fiatal dolgozó párnak kiadó. A lakrész előszoba, nappali, hálószoba, kis teakonyha, fürdőszoba részekből áll. Bútorozott, gázfűtéses. A ház a buszmegállókhoz (mind a Budapest, m... Agárdi albérlet Gárdony, Velencei tó, Agárd Agárdon kocsi beállós, önálló kertes házban apartman fiatal dolgozó párnak kiadó...

  • Melyik a legjobb babakocsi márka 3
  • Toyota supra eladó
  • Kiadó ház gárdony polgármesteri hivatal
  • Woocommerce szállítási dijon
  • A hercegnő és a kobold (film, 1991) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  • Kiadó ház gárdony önkormányzat
  • Utcakereso.hu Gárdony, eladó és kiadó lakások,házak - Csuka utca térkép
  • Raffaello az athéni iskola
  • Kiadó ház gárdony okmányiroda