adóazonosító-jel-kereső
Thu, 27 Oct 2022 18:30:07 +0000

MűfajokTudományos-fantasztikus, Gyerekek és család, Fantázia, Élénkség, Akció és kaland SzinopszisA galaxison végigsöpör a klónok háborúja. A Jedi lovagok a rend fenntartásáért és a béke helyreállításáért harcolnak. Mégis egyre több csillagrendszer esik a sötét erők áldozatául, a galaktikus köztársaság pedig mindinkább a szeparatisták és droidhadseregük uralma alá kerül. Anakin Skywalker és a tanítványa, Ahsoka Tano olyan küldetésen járnak, mely mélyreható következményekkel jár, s amelynek során szembekerülnek az alvilág egyik hírhedt urával, Jabbával. Ám Dooku gróf és ármányos segítői - köztük a gonosz Assaj Ventress - mindent elkövetnek, hogy Anakin és Ahsoka küldetése kudarcot valljon. Eközben a háború frontvonalában Obi-van Kenobi és Yoda mester a hatalmas klónhadsereg élén hősies harcot vív, hogy ellenálljon a sötét oldal erő Wars: A klónok háborúja adatfolyam: hol látható online? Jelenleg a(z) "Star Wars: A klónok háborúja" online megtekinthető itt: Disney Plus. Hasonló a Star Wars: A klónok háborúja

Star Wars: A klónok háborúja online film és letöltés - Film Letöltés - OnlinePont

Magyar DVDripTartalom:Star Wars: A klónok háborúja – teljes film online magyarulA galaxison végigsöpör a klónok háborúja. A Jedi lovagok a rend fenntartásáért és a béke helyreállításáért harcolnak. Mégis egyre több csillagrendszer esik a sötét erők áldozatául, a galaktikus köztársaság pedig mindinkább a szeparatisták és droidhadseregük uralma alá kerül. Anakin Skywalker és a tanítványa, Ahsoka Tano olyan küldetésen járnak, mely mélyreható következményekkel jár, s amelynek során szembekerülnek az alvilág egyik hírhedt urával, Jabbával. Ám Dooku gróf és ármányos segítői – köztük a gonosz Assaj Ventress – mindent elkövetnek, hogy Anakin és Ahsoka küldetése kudarcot valljon. Eközben a háború frontvonalában Obi-van Kenobi és Yoda mester a hatalmas klónhadsereg élén hősies harcot vív, hogy ellenálljon a sötét oldal erő Wars: The Clone Wars (2008) – IMDbÖsszes rész (dátum szerint):Csillagok háborúja IV. rész – Egy új remény (1977)Star Wars V – A Birodalom visszavág (1980)Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér (1983)Star Wars I. rész – Baljós árnyak (1999)Star Wars II.

Star Wars: A klónok háborúja A galaxison végigsöpör a klónok háborúja. A Jedi lovagok a rend fenntartásáért és a béke helyreállításáért harcolnak. Mégis egyre több csillagrendszer esik a sötét erők áldozatául, a galaktikus köztársaság pedig mindinkább a szeparatisták és droidhadseregük uralma alá kerül. Anakin Skywalker és a tanítványa, Ahsoka Tano olyan küldetésen járnak, mely mélyreható következményekkel jár, s amelynek során szembekerülnek az alvilág egyik hírhedt urával, Jabbával. Ám Dooku gróf és ármányos segítői – köztük a gonosz Assaj Ventress – mindent elkövetnek, hogy Anakin és Ahsoka küldetése kudarcot valljon. Eközben a háború frontvonalában Obi-van Kenobi és Yoda mester a hatalmas klónhadsereg élén hősies harcot vív, hogy ellenálljon a sötét oldal erőinek. Még több információ Jelenleg nincs több információ erről az online filmről.

Star Wars: A klónok háborúja (2008) Star Wars: The Clone Wars Online Film, teljes film Gyártási év:IMDB pontszám:5. 9 IMDB Wikipedia Kritika YoutubeEredeti cím:Star Wars: The Clone WarsA film hossza:1h 38minMegjelenés dátuma:18 September 2008 (Hungary)Rendező: A film leírása:Star Wars: A klónok háborújaA galaxison végigsöpör a klónok háborúja. A Jedi lovagok a rend fenntartásáért és a béke helyreállításáért harcolnak. Mégis egyre több csillagrendszer esik a sötét erők áldozatául, a galaktikus köztársaság pedig mindinkább a szeparatisták és droidhadseregük uralma alá kerül. Anakin Skywalker és a tanítványa, Ahsoka Tano olyan küldetésen járnak, mely mélyreható következményekkel jár, s amelynek során szembekerülnek az alvilág egyik hírhedt urával, Jabbával. Ám Dooku gróf és ármányos segítői - köztük a gonosz Assaj Ventress - mindent elkövetnek, hogy Anakin és Ahsoka küldetése kudarcot valljon. Eközben a háború frontvonalában Obi-van Kenobi és Yoda mester a hatalmas klónhadsereg élén hősies harcot vív, hogy ellenálljon a sötét oldal erőinek.

Magyarul

After the Republics victory on Christophsis, Anakin and his new apprentice Ahsoka Tano must rescue the kidnapped son of Jabba the Hutt. Political intrigue complicates their mission. Beküldő: GyulagyerekÉrtékelések: 249 245 Nézettség: 2415Utolsó módosítás dátuma: 2020-12-29 19:23:11A kedvencekhez adom Egyéb info(Information): Szinkronos(Ha email címed is beírod a hiba szó helyett, akkor kapsz róla értesítést a javításáról) (Kérjük azt is írja oda mivel van baja, mert mostanában sok hibás link bejegyzés érkezett, és leellenőrizve nem találtunk hibát!!! ) Hozzászólások: Nincs hozzászólás ehez a filmhez, legyél te az első!

1/2 anonim válasza: [link] Kattints arra a részre amit szeretnél megnézni. Töltsd le hozzá a cacaowebet, másold be a linket és nem lesz 72 perces időkorlát! :D Én is így nézem a! Mikor beadja a magavideo oldalt, ne ott nyomj a lejátszás gombra, hanem azt a másold a cacaowebbe: [link] (ide) Szólj ha valami nem világos! 2011. nov. 25. 11:40Hasznos számodra ez a válasz? 2/2 A kérdező kommentje:Köszi szépen, minden világos, viszont én a mozifilmet szeretném nézni, 94oerces 2008ban kiadott rajzfilmet, és ahoz kéne a konkrét link:)Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrö kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Star Wars: A Klónok HáborújaA jedi lovagoknak hátrálniuk kell, kénytelen feladni a harcot a Sötét oldallal szemben, mivel a klónok háborúja söpör végig a teljes galaxison. Anakin és Skywalker fiatal padawája, Ahsoka nagy és veszélyes feladatot vállal el. Ha a feladatot sikerül Ahsoka-nak teljesítenie, és Jabbával sikeresen megegyeznek, létre jöhet végre egy újszövetség is! A gonosz Dooku gróf és segítői megakadályoznák ebben Ahsokat, így mindent képesek elkövetni!

Star wars klonok haboruja magyarul

Vissza Válassz egy kategóriát: Női pólók (180 termék) 180 Férfi pólók Puzzle (4 termék) 4 Játékfigurák (2 termék) 2 Gyerek pólók Fan Gaming termékek (5 termék) 5 Maszkok és gyerek jelmezek (1 termék) 1 Több kategória több kategória 552 termék Szűrők Találatok: Minden kategória AjánlottNők (1080)Férfiak (1152)Fiúk (900) ElérhetőségRaktáron (3144)Akciók (1) Ár1 - 5. 000 (2880)5. 000 - 10. 000 (262)10. 000 - 20. 000 (1)20. 000 - 50.

  1. Star wars klonok haboruja sorozat
  2. Mosonmagyaróvár német tanár 1 évad
  3. Apák Napja lesz a Hullámfürdőben - pécsért.hu
  4. 101 kiskutya film teljes
  5. Star wars a klónok háborúja sorozat
  6. Index - Tech-Tudomány - Bunkofon, oplogó, rúzstelefon – szédítő időutazás a mobilok negyedszázados múltjába

A jedi lovagoknak hátrálniuk kell, kénytelen feladni a harcot a Sötét oldallal, hiszen a klónok háborúja eszeveszetten söpör végig az egész Galaxison. Anakin és Skywalker fiatal padawája, akit Ahsoka-nak hívnak hatalmas, veszélyes feladatot vállal el. Ha a feladatot sikerül Ahsoka-nak teljesítenie, Jabbával sikeresen megegyeznek, létre jöhet végre egy újszövetség is! Ám a gonosz Dooku gróf segítőivel együtt meg szeretnék állítani Ahsoka-t és azért hogy megakadályozzák őt, mindent képesek elkövetni! Szavazatok 4. 33 (21 votes)

  1. Kecskemét állás jófogás szentes
  2. Ossian cd vásárlás
  3. Vw dísztárcsa 15 via
  4. Eskuevői csokor frieza 17
  5. Járási hivatal dunaújváros
  6. Katalin apartman bükkszentkereszt látnivalók
  7. Hankook 195 60 r15 nyári front
  8. Casio edifice efa 122 használati útmutató
  9. Aviva torna otthon mozi
  10. Aggteleki cseppkőbarlang wiki