elektromos-nyakörv-vélemények
Fri, 04 Nov 2022 17:08:07 +0000
Igen A titkok kulcsa trailer (filmelőzetes) Szeretnéd megnézni ezt a filmet tökéletes kép és hangminőségben, hogy igazi filmes élményt nyújtson? Csak kattints ide, és rendeld meg DVD-n! A titkok kulcsa fórumok VéleményekIndiana83, 2022-09-03 22:4592 hsz KérdésekKrisztina1992, 2015-03-13 19:4613 hsz Keresem téma megnyitása0 hsz
  1. Teljes film magyarul
  2. Online
  3. A titkok kulcsa
  4. Titkok kulcsa

Teljes film magyarul

Caroline azt gyanítja, hogy Ben agyvérzése a hoodoo miatt történt, de úgy véli, a bénult állapotát inkább a saját hite által kiváltott nocebo hatás okozta, mint valami természetfeletti jelenség. Barátnője, Jill tanácsát megfogadva Caroline felkeresi a közeli mosodában lévő rejtett hoodoo boltot, ahol egy hoodoo asszony eszközöket és utasításokat ad neki Ben meggyógyításához. Miután a nő elvégzi a rituálét, Ben visszanyeri némi mozgás- és beszédképességét, és könyörög Caroline-nak, hogy vigye el őt Violettől. Caroline elmondja Luke-nak, hogy gyanakszik Violetre, de ő továbbra is szkeptikus marad. Elutaznak egy benzinkúthoz, amelyet Caroline már korábban megjegyzett, hogy téglaporral van körbeszórva, amiről azt mondták neki, hogy egy hagyományos hoodoo védekezés; állítólag senki, aki rosszat akar valakinek, nem tud áthaladni egy téglaporral kirakott vonalon. A lány az egyik tulajdonost, egy vak nőt kérdezi a Conjure of Sacrifice-ről, amelyről megtudja, hogy egy olyan varázsige, amelyben a varázsló ellopja az áldozat hátralévő életéveit.

Ígéretesen indult és volt benne fordulat, de engem valahogy ez a rituális vonal nem tudott lekötni, kicsit bugyuta és elnagyolt volt a történet. Biztos vannak, akiket megfog a hangulata és ezáltal nagyobbat is fog ütni. A film alaptörténete többet érdemelt volna egy ilyen filléres és béna megvalósításnál. Sok logikátlanság után jön egy nagy csattanó, mi meg fogjuk a fejünket, hogy ez most mi volt. Horrornak nem ijesztő, thrillernek gyenge. Sajnálom, hogy egy ilyen lehetőséget hodoozo vodoozó kezekbe adtak...

Online

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat! Jó ideje kerülgetem már ezt a filmet, nem is értem, miért nem néztem már meg korábban, mert imádom az ilyen misztikus horrorokat, de most végre megnéztem. Igazából semmi extra, tipikus kétezres évekbeli misztikus horror, de nekem tökre tetszett. sok gyenge film után, végre bemutattak egy jót is. Úgy ültem le elé, hogy lássuk, nézzünk valamit, abszolút semlegesen. Ám kikerekedett szemekkel vártam a végét, s nem azért mert unatkoztam, hanem mert abszolút lekötött. Csavarokkal, és jó színészekkel, érdekes sztorival... összességében ez egy remek film. Kate Hudson elindul, hogy belekeveredjen élete nagy kalandjá mint Caroline. Megmenekül.... Hát persze... Jó amerikai szokás szerint happy end a vé van néhány félelmetes jelenet, meg is ijedünk, és hipp-hopp vége!!! Miről is szólt??? Nem mindegy, megnéztük, eltelt vele az idő. Átlagos produkció!!! Történetileg nem volt egy veszettül nagy munka ez épp csak egy átlagos szintet ütött meg nálam. Nem okozott maradandó élményeket ez a film hála az égnek.

A titkok kulcsa

2005. augusztus 25. Korhatár (mozi) (mozi)Bevétel 92 millió amerikai dollár[2]További információk weboldal IMDb Amerikai Egyesült Államokban 2005. augusztus 12-én mutatták be, Magyarországon két héttel később szinkronizálva, augusztus 25-én az UIP-Dunafilm forgalmazásában. Általánosságban vegyes visszajelzéseket kapott a kritikusoktól. A Metacritic oldalán a film értékelése 32% a 100-ból, ami 47 véleményen alapul. [3] A Rotten Tomatoeson a Titkok kulcsa 38%-os minősítést kapott, 150 értékelés alapján. [4] A film bevételi szempontból sikeresen teljesített, ugyanis a 43 millió dolláros költségvetését túl tudta szárnyalni, és több mint 91, 9 millió dollárral zárt. Egy fiatal kórházi nővér egy ültetvényház otthonában szerez munkát, ahol természetfeletti rejtélybe keveredik, ami magába foglalja a házat, a korábbi lakókat és az ott zajló hoodoo-rituálékat és mágiákat. Egyedül csak úgy állíthatja meg az eseményeket, ha rájön az öregedő asszony hátborzongató titkára. " Ha félsz tőle, akkor hiszel benne... " – Mottó CselekményeSzerkesztés Caroline Ellis kórházi nővér otthagyja állását egy idősek otthonában, és felveszik egy elszigetelt ültetvényes ház gondnokának a louisianai Terrebonne Parishben.

Egy "aprócska" hátborzongató történet a rendkívül fülledt Louisiana alluviális síkságáról (bezony ám, utánanéztem, így hívják azt a hordalékos részt, ami a maga -hozzávetőleg- 52 000 négyzetkilométerével magába foglalja a part menti mocsaras területet is), ahol az évszázados, mindenféle keveredés megteremtette a maga hiedelem- és mesevilágát. Nem elhanyagolható a kettő közötti különbség, mert annak, aki hisz, a babonák bő tárházát nyújtja ez az elvarázsolt vidék, viszont ne essünk kétségbe, mert az sem távozik üres kézzel és gyomorral, aki szemberöhögi az ilyesmit - színes meséket és meghökkentő történeteket csipegethet le erről a "kulturális bőségtálról". A film sztorijára sok szót vesztegetni nem érdemes, összefoglalva azt meséli el, hogy egy múltbéli lelki adósságát magával cipelő fiatal lány hogyan áll munkába egy rejtélyes házban, ahol annyi a feladata, hogy az idős házaspár - tisztázatlan körülmények között lebénult - férfitagját kell ápolnia. És mivel a ház ódon, de régiségében is impozáns, természetesen megvan a maga története, és titka, amit a minden szobát nyitó kulcs segíthet felfedni a kíváncsiskodónak... Ügyes a csavar a történetben, bár némileg előre látható, érdekessé viszont az teszi, hogy megtudhatjuk belőle, hogy mi a különbség a vudu és a hudu között.

Titkok kulcsa

  1. Suzuki swift elektromos tükör világítással
  2. Makó hagymatikum belépő árak
  3. Visszatérés a kék lagúnába videa
  4. Kimenő transzformátor készítés
  5. A titkok kulcsa teljes film magyarul
  6. Kutya elektromos nyakörv es

Caroline egyre inkább meg van győződve a hoodoo eredetiségéről, és attól tart, hogy Violet hamarosan Benen is végrehajtja a varázslatot. Caroline felfedezi, hogy Violet képtelen áthaladni a ház egyik ajtajánál leszórt téglaporon, ami megerősíti gyanúját. Magatehetetlenné teszi Violetet, és megpróbál elmenekülni a házból Bennel, de a bejárati kapu be van láncolva. Caroline elrejti Bent a birtokon, és bemegy Luke irodájába segítségért. Luke, akiről kiderül, hogy Violet bűntársa, visszaviszi Caroline-t a házba. Caroline megszökik, harcba keveredik Violet-tel, és erőszakkal lelöki őt a lépcsőn, melynek során eltörik a lába. A téglapor stratégiai felhasználásával Caroline a padlásra menekül, hívja a 911-et és Jill segítségét kéri, és elmond egy, szerinte védekező varázsigét. Violet, miután utoléri, kiderül, hogy valójában egy védőkörbe zárta magát. Violet egy egészalakos tükröt tol Caroline elé, amiben az igazi tulajdonos lánya, majd Violet, végül pedig Cecile mama tükröződik. Az Conjure of Sacrifice felvétele szólal meg, és a kettő testet megcserélődik.

Kedvencelte 16 Várólistára tette 55 Kiemelt értékelésekUViki 2021. március 15., 19:28Kate Hudson jól alakított, mint mindig. Érdekes történet volt, a végéig nem is sejtettem, hogy mi az igazság és hogy spoiler. Jó film volt, bár hiányzott belőle valami, amit nem tudnék meghatározni, hogy micsoda, de még így is jól szórakoztam. Azt nem tudom, hogy mi ebben a horror, de sebaj. kkata76 2022. január 28., 10:51Nem volt rossz, főleg a hangulata tetszett, mindig is szerettem az amerikai Délen játszódó filmeket (simán a Southern Gothic kategóriába tartozik ez is), és minden érdekel, aminek köze van Louisianához. Külön jó volt a vége, addig elég szokványos volt a film, és azt hittem, az lesz a vége, amire számítok, de nem az lett, és ez jól esett nagyon: kellett a meglepetés ahhoz, hogy azt mondjam, ez a film jó volt, gative_Singularity 2016. szeptember 19., 21:02Annyira szeretem a 2000-es évek horrorjait; nincs túlbonyolítva, de a végén mindig van egy csavar, ami rendesen arcon csap, bár igaz, épp ezért nem lesz többször nézős alkotás.

  1. Spanyol nyelvtanár debrecen
  2. Czuczor utca békéscsaba állás
  3. Születésnapi köszöntő 80 éves
  4. Visine szemcsepp fajták will
  5. Mi van a jófogással
  6. Skoda octavia termosztát ar bed
  7. Debrecen pláza cinema city mozi műsor
  8. Gyilkos hajsza 2 évad
  9. Carp zoom method feeder etetőanyag for sale